Kocamustafapaşa Anaokulu
SÜMBÜL EFENDİ MAH. HACI KADIN CAD. KOCAMUSTAFAPAŞA ANAOKULU BLOK NO: 6 FATİH / İSTANBUL

VİZYON

Vizyonumuz, milli değerlerin farkında olup, yeniliğe ve değişime açık, bilimi ve bilimselliği hoşgörü ve sevgi ile kucaklayan, toplumsal olaylara ve ülke sorunlarına duyarlı, öz güveni yüksek, eleştirel düşünebilen, yaratıcı fikirlerle öğrencilerin gelişmişlik düzeyini en yüksek seviyeye çıkaran gurur ve onur duyacağımız bir okul olmaktır.

MİSYON

Kocamustafapaşa Anaokulu kurulduğu yıldan itibaren Milli Eğitim Temel Kanununda ön görülen koşullara sahip, toplumsal erdemleri kişiliğinde taşıyabilen, karar verme yetki ve gücüne sahip, ileriyi görebilen, katılımcı paylaşımcı bir yönetim anlayışı içinde; öğrenen ve öğreten, bilgiyi paylaşan bir kurum olarak çağdaş, yerel, ulusal ve evrensel değerlerin bilincinde, hoşgörü, sevgi ve saygıyı esas alan özgür bireyler yetiştirmeyi yol olarak benimsemiştir.

İkili

SABAH:08:00-13:00 ÖĞLEN:13:30-18:30